Om oss

Skoltävlingen ”Berätta för hundra andra” arrangeras av Prata Om Alkohol som är en hälsofrämjande skolsatsning som sedan 10 år. Tävling går ut på att elever i gymnasiet och högstadiet skapar egna filmer för att påverka andra att välja bort alkohol i trafiken.

Prata Om Alkohol drivs sedan starten 2006 av företaget Kunskapskraft & Media med medel från branschföreningarna Sprit & Vinleverantörsföreningen (SVL) och Sveriges Bryggerier. SVL och Sveriges Bryggerier arbetar aktivt med ett stort antal branschgemensamma frågor i Sverige. Ett av dessa områden är att motverka att unga konsumerar alkohol. Andra områden som branschen också arbetar för att motverka alkoholkonsumtion i är graviditet och trafik.

Vi uppskattar att du besöker vår webbplats och använder vår tjänst Berätta för hundra andra. I samband med att du blir en användare så behöver vi nyttja några olika personuppgifter för att kunna leverera vår tjänst. Det viktigt för oss att förtydliga hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Hur det går till kan du läsa om i vår integritetspolicy.

Läs vår integritetspolicy
Läs om våra cookies
Läs om våra användarvillkorSkapa konto / Logga in

Skapa nytt konto?